Brochure aanvragen
Door verder te gaan op deze site stemt u in met het gebruik van cookies van ons en derde partijen om informatie te verzamelen over uw surfgedrag, om zo de inhoud van de website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie klikt u hier.

Beleggen in vastgoed

Beleg in exclusief zorgvastgoed en ontvang 7% rente per jaar


Direct inschrijven


Na het ondertekening heeft u nog 14 dagen bedenktijd. Het is belangrijk dat u goed het Informatie Memorandum doorleest voordat u overgaat tot inschrijving en aankoop. Met het onderstaande formulier kunt u uw gegevens invullen, daarna ontvangt u binnen 2 minuten van ons de obligatie-overeenkomst die u direct online kunt ondertekenen. Zodra deze ondertekend is ontvangt u direct een bevestiging en uw ondertekende contract. De gelden maakt u pas over op het moment dat Stichting Viseo (obligatiehoudersbelangen) u het verzoek stuurt.


PersoonsgegevensContact gegevens

Vertegenwoordiger is

ObligatiesPrivacy voorwaarden
Beleggen in vastgoed van EZG levert u 7% rendement op.


Beleggen in vastgoed in Nederland is interessant en met name het beleggen in zorgvastgoed zorgt voor aangename rendementen. Zorgvastgoed is het type vastgoed dat Excellent Zorgvastgoed Garantiefonds B.V. u aanbiedt als investeringsobjecten.

Minimale deelname vanaf € 1000,-

Looptijd van 5 jaar

Vaste rente van 7% per jaar

Aflossing van 100%

Rentebetaling per kwartaalBrochure aanvragen


Benieuwd naar onze obligaties? Vraag met het formulier hiernaast onze brochure aan.


Rente berekenen?

Waarom beleggen in zorgvastgoed?


Het antwoord is simpel. Nederland heeft momenteel en de komende jaren te kampen met vergrijzing. Dit betekent een stijgende behoefte naar zorgvastgoed met topkwaliteit woon/zorgconcepten. Wij leveren een bijdrage aan deze behoefte door het realiseren van unieke zorglocaties, op kleine schaal, waarbij comfort en luxe centraal staan. Zorginstellingen hebben vaak problemen met het financieren van dergelijke projecten. Voor private beleggers biedt dit kansen.

Samen met Excellent Zorgvastgoed Garantiefonds B.V. kunt u instappen en Nederland klaar maken voor vergrijzing. Beleggen in zorgvastgoed betekent dat u als obligatiehouder met zekerheid 7% rente per jaar ontvangt over de uitstaande lening. Een investering met een minimaal risico en hoog rendement. Het aangekocht vastgoed is in beheer bij Stichting Viseo.Beleggen in zorgvastgoed geeft een mooi rendement en is sociaal duurzaam.


De aanzet voor het vastgoedfonds is een combinatie van verschillende zaken, waarin maatschappelijke betrokkenheid een belangrijke rol speelt. Het is een duurzame investering. De zekerheid ligt in het feit dat er in beginsel niet met bankfinanciering gewerkt wordt. Beleggen in vastgoedaandelen bij Excellent Zorgvastgoed Garantiefonds B.V., is zeer transparant. U wordt verder op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen middels nieuwsbrieven en vergaderingen. Meedoen met het beleggen in vastgoedaandelen bij Excellent Zorgvastgoed Garantiefonds B.V.? Dit mag u verwachten:


Start met een bedrag van €1000,- per obligatie

Een vaste rente van 7% per jaar

Beleggen met een looptijd van 5 jaar

Geen banklening

Rente voor u over het totaal bedrag vanaf de uitgifte datum

Hypothecaire zekerheid

Beleggen in vastgoed is mogelijk vanaf een bedrag van €1000,- voor een periode van 5 jaar. De rente die u ontvangt over het totaal gestort kapitaal bedraagt 7% per jaar. U belegt in gesecureerde obligaties.


Inschrijven voor de obligaties?


Starten met slim beleggen?


Voor elke belegger of investeerder is het belangrijk te weten of het beleggingsobject een interessante investering is. Excellent Zorgvastgoed Garantiefonds B.V., of kortgezegd EZG, heeft als visie dat een gezonde zorgexploitatie en vastgoed bij elkaar horen. In de zorg zijn uitgebreide, specifieke en ook ingewikkelde vergoedingssystemen, terwijl de geldende regelgeving onderhevig is aan veranderingen. EZG is gespecialiseerd in het werven van vastgoed dat aansluit bij de vraag naar deze vorm van zorg. Hiermee investeert u in zorgvastgoed met rendement en een significante maatschappelijke betrokkenheid. Belangrijk is dat de zorgbehoevende bewoner zich thuis voelt, in een kwalitatief hoogwaardige omgeving waarbij de omgeving aan te passen is naargelang de zorgbehoefte verandert. EZG tracht te voorkomen dat de zorgbehoevende steeds moet wisselen van locatie. Het concept is dan ook gericht op de kapitaalkrachtige ouderen of oudere samenwonende stellen die een echt thuis krijgen. Ons concept draagt niet voor niets de naam "celebrate your retirement".

Lees meer

Beleggen via EZG?


Om te beginnen, schrijft u zich in. Hierbij helpen wij u bij elke stap. Op onze website is er een Informatie Memorandum te vinden. Ons advies is om deze goed door te nemen voordat u zich inschrijft. Tijdens het inschrijven leggen wij u stap voor stap uit wat het proces is en uiteraard vertellen wij u hoe de transactie kan plaatsvinden. Beleggen in vastgoed bij Excellent Zorgvastgoed Garantiefonds B.V. betekent dat wij u continu bijstaan. Vanaf de inschrijving tot aan het einde van de looptijd. Beleggen in vastgoed bij ons is een verstandige investering met een laag risico niveau tegen een degelijk rendement.

Lees meer