Brochure aanvragen
Door verder te gaan op deze site stemt u in met het gebruik van cookies van ons en derde partijen om informatie te verzamelen over uw surfgedrag, om zo de inhoud van de website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie klikt u hier.

Nieuws


Investeren in luxe & zorg voor de toekomst van onze ouderen.


‘Celebrate your retirement’-concept voor comfortabel zorgvastgoed met interessant rendement voor investeerders.

Deventer. Het Excellent Zorgvastgoed Garantiefonds zal de komende jaren investeren in zorgvastgoed in Nederland. Het fonds investeert daarmee met maatschappelijke relevantie, terwijl het een aantrekkelijk rendement oplevert voor de investeerders. Via een gedekte obligatielening tegen een vaste rente investeren zij in comfortabele woonruimte voor hulpbehoevende ouderen.

“Investeerders helpen de aanstaande vergrijzing in Nederland het hoofd te bieden, door te investeren in ons zorgvastgoed. Tot 2060 verwacht het Centraal Bureau voor de Statistiek bovenop het huidige vraagoverschot een toename van de vraag naar hoogstaand zorgvastgoed. Gezien het huidige tekort moeten er snel meer initiatieven bijkomen om Nederland klaar te maken voor de vergrijzing die er zal plaatsvinden,” aldus J.R. Nicolaas (Investment consultant) en M. Moermans (Directeur) van het Excellent Zorgvastgoed Garantiefonds. Beiden maatschappelijk zeer betrokken bij de steeds grotere groep ouderen die ons land telt.

Investeren met maatschappelijke relevantie is daardoor erg belangrijk.

Investeerders investeren met maatschappelijke relevantie in het Celebrate your retirement-concept. Het fonds selecteert uniek vastgoed op locaties waar ouderen comfort en eerste klasse zorg kunnen verwachten. Zij kunnen rekenen op fraaie kamers op kleinschalige locaties, voorzien van alle gemakken. Ondertussen levert de investering investeerders een gedekte obligatielening met een vast rendement op.

Het fonds zal zorgvastgoed aankopen op locaties in Nederland waar nu al wachtlijsten bestaan. Op die manier kunnen investeerders helpen de aanstaande vergrijzing het hoofd te bieden, terwijl ze ondertussen kunnen rekenen op een interessant rendement. Ouderen krijgen daarmee een comfortabele plek om van hun oude dag te genieten, dankzij het geld dat investeerders daarvoor beschikbaar maken. . Dit moet interessante investeringsmogelijkheden combineren met maatschappelijke relevantie.