Brochure aanvragen
Door verder te gaan op deze site stemt u in met het gebruik van cookies van ons en derde partijen om informatie te verzamelen over uw surfgedrag, om zo de inhoud van de website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie klikt u hier.

Nieuws


Na 55 jaar getrouwd zijn plots gescheiden worden is dit humaan?


Na 55 jaar getrouwd zijn plots gescheiden worden is dit humaan?

Het klopt inderdaad dat dit nog regelmatig voorkomt. Natuurlijk alleen wanneer beide partijen graag willen blijven samenwonen en enkel zolang dit qua gezondheid haalbaar en mogelijk is. Het is in principe verboden is om echtparen tegen hun wil in te scheiden, maar dat het vaak een kwestie is van een tekort aan plekken.

Het mag gewoon niet zo zijn dat je op deze leeftijd uit elkaar gehaald word. Men heeft een lang en gelukkig leven samen gehad. En dan ineens als blijkt dat één van hun dementie krijgt en worden ze uit elkaar gehaald. Met alle gevolgen van dien.
Je verliest je partner, je maatje en beide levens staan op zijn kop. Waarom vragen steeds meer mensen zich af.
Het is voor kinderen en achterblijvers een nachtmerrie.

Wij zouden het op prijs stellen reacties te ontvangen van mensen die dit is overkomen. Wij snappen dat elke persoonlijke situatie anders is, maar toch is ieder het geval anders. Wij zijn dus specifiek op zoek naar echtparen die zelf graag samen blijven wonen en die op zoek zijn naar een geschikte plaats om samen te blijven.

Mocht u deze situatie herkennen, bij uzelf of iemand in uw omgeving, dan horen wij het heel graag.
En kunnen we samen kijken naar een juiste oplossing.

Hartelijke groet,
Directie Excellent Zorgvastgoed Garantiefonds BV