Brochure aanvragen
Door verder te gaan op deze site stemt u in met het gebruik van cookies van ons en derde partijen om informatie te verzamelen over uw surfgedrag, om zo de inhoud van de website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie klikt u hier.

Nieuws


Nieuwsbrief december 2019


Terugblik 2019

Excellent Zorgvastgoed garantiefonds B.V. ( EZG ) dankt onze investeerders hartelijk voor het gestelde vertrouwen. We kunnen terugblikken op een mooi en succesvol 2019, waarbij de bouwwerkzaamheden voor het eerste aangekochte zorgvastgoed project in het Gelderse Terwolde dit jaar zijn afgerond en het pand nagenoeg gereed is voor de exploitatie.
De eerste obligatielening van 7 % is inmiddels volgeschreven voor een bedrag van € 4.990.000,-- Medio 2019 is het tweede vastgoed object aangekocht in Zutphen. Het bestaande gebouw is voorzien van een horecagelegenheid in de kelder, een restaurant op de begane grond en een groot aantal ruimtes op de eerste verdieping. Naast het bestaande gebouw is een kavel aangekocht met een reeds bestaande parkeerplaats. De kavel heeft als bouwbestemming een hotel.
Uitgifte nieuwe 7 % obligatielening

Voor de ontwikkeling van het hotel in Zutphen en andere toekomstige vastgoedprojecten hebben wij een nieuwe 7 % rente obligatielening uitgegeven. Wilt u deelnemen in onze vastgoedobligaties en direct 7 % rente ontvangen ? Schrijf dan direct in. Het aanbod is beperkt. De opbrengst van de nieuwe EZG obligatielening II zal worden aangewend voor de verdere ontwikkeling van het lopende vastgoedproject in Zutphen en natuurlijk ook voor nieuw aan te kopen vastgoedprojecten. Voor meer informatie betreffende de volgeschreven EZG 7% obligatielening, dan wel de nieuwe uitgifte van de EZG II obligatielening kunt u zich zowel telefonisch als per e-mail richten aan ons team van adviseurs.


Inschrijven wonen en zorg

Ook kunt u zich aanmelden via onze site onder het kopje: inschrijven wonen en zorg. Inmiddels staan er al een heel aantal belangstellenden op onze lijst. Wij hebben er dan ook geen twijfel over dat ook dit project een succes gaat worden.


Vooruitblik 2020

De interesse in kwalitatief Zorgvastgoed zal zich in 2020 ook verder positief ontwikkelen. De verwachting is dat deze vraag zal blijven toenemen tot aan 2040. De belangstelling om te beleggen in kwalitatief Zorgvastgoed vanuit zowel Nederlandse als buitenlandse beleggers is daarom groot. De belangrijkste reden van deze ontwikkeling is de demografische verandering in Nederland en de daaraan gekoppelde behoefte aan zorg. Er is een groot tekort aan passende huisvesting voor ouderen met een mobiliteitsbeperking. Naast de woonfaciliteiten zullen er ook revalidatie en hospice faciliteiten geboden worden. Aan deze behoefte in de markt geven wij ook in 2020 invulling met zowel de bestaande projecten als nieuw op te starten zorgvastgoed projecten. Zorgvastgoed is verder minder conjectuur gevoelig en het rendement van 7 % op de obligaties staat vast gedurende de looptijd en wordt zoals u weet per kwartaal uitgekeerd. Via onze site en natuurlijk ook de nieuwsbrieven zullen wij u ook op de hoogte houden over verdere ontwikkelingen in 2020.


Toetreding nieuwe bestuurder

Met enige trots kunnen wij u mededelen dat vanwege de aanhoudende groei een operationeel bestuurder is toegetreden per 1 december 2019. Deze informatie is ook te vinden onder het kopje dagelijks bestuur op de website.


Samenwerkingsverband

Tevens is voor 2020 een externe zorgverlener aangetrokken die goed bij de te bieden dagelijkse zorgbehoefte past, voor onze zorglocaties.


Slotwoord

Voor u en uw dierbaren prettige feestdagen en een mooie jaarwisseling toegewenst en voorspoed en geluk.
Namens de directie wensen wij u een voorspoedig 2020 toe.