Brochure aanvragen
Door verder te gaan op deze site stemt u in met het gebruik van cookies van ons en derde partijen om informatie te verzamelen over uw surfgedrag, om zo de inhoud van de website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie klikt u hier.

Nieuws


Zorgvastgoed in Nederland word steeds belangrijker.


Zorgvastgoed krijgt een steeds prominentere rol in Nederland.
De doelstelling van Excellent Zorgvastgoed Garantiefonds B.V. is het realiseren van unieke kleinschalige zorglocaties waarbij er wordt ingezet op comfort en luxe. En het belangrijkste , de beste zorg die een oudere zich kan wensen. Onze doelgroep van huurders bestaat uit: kapitaalkrachtige ouderen en samenwonende stellen die een echt thuis krijgen. Ons concept en filosofie is het centraal stellen van de zorgbehoevende/bewoner en de zorginstelling. Door onze betrokkenheid bij het vastgoedvraagstuk kunnen zorgexploitanten zich focussen op hun kernactiviteiten, het verlenen van goede zorg. Wij bieden hun personeel een passend ingerichte en prettige werkomgeving met ons vastgoed.

Het zorgvastgoed en de locaties
Naast uniek vastgoed selecteren wij locaties waar mensen naast optimale zorg ook luxe en comfort kunnen verwachten. Zo moet u denken aan zeer fraaie ruime suites, kleinschaliger en van alle gemakken en comfort voorzien. De provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht, Overijssel, Gelderland en Noord-Brabant genieten in de eerste fase onze voorkeur. Het concept zal landelijke worden uitgerold. Het gaat hierbij om exclusief zorgvastgoed met een zeer hoog kwalitatief woonzorg concept. Onze criteria in combinatie met de goed gelegen locaties zijn een garantie voor succes.

Sociale aspect gecombineerd met rendement
De initiatiefnemers van het Excellent Zorgvastgoed Garantiefonds B.V. hebben een vastgoedfonds op de markt gebracht dat diverse elementen waaronder maatschappelijk, betrokkenheid en sociaal gecombineerd worden met zekerheid en een goed rendement aan investeerders!

Landelijk hebben we te maken met een groot tekort aan zorglocaties.
Sterker nog; de komende jaren wordt er een verder toenemend tekort aan zorgwoningen verwacht. Tot 2040 verwacht het Centraal Bureau voor de Statistiek bovenop het huidige vraagoverschot een toename van de vraag naar kwalitatief hoogstaand zorgvastgoed. De maatschappelijke relevantie voorziet in de behoefte van Excellent Zorgvastgoed om invulling te geven aan hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Door in zorgvastgoed te investeren, draagt Excellent Zorgvastgoed bij aan het vergrijzing klaar maken van Nederland.

Veel argumenten om mee te investeren in Zorgvastgoed
Zorgvastgoed met een kwalitatief hoogstaand woon/zorgconcept en dat goed gelegen is, kent een vraagoverschot. Zorgvastgoed hoort thuis binnen ieders beleggingsportefeuille. Er valt een aantrekkelijk en stabiel rendement te verwachten en dat sluit aan het langetermijnbeleid van Excellent Zorgvastgoed Garantiefonds. Wij kopen zorgvastgoed op de meest gewilde locaties waar nu al wachtlijsten zijn. Ons concept is bedoeld voor de kapitaalkrachtige ouderen . Door de kleinschaligheid en de grote vraag zullen onze woningen snel verhuurd zijn en lijkt een wachtlijst onontkoombaar. Door de vergrijzende bevolking neemt de vraag van dit vastgoed toe, maar de zorginstellingen worstelen met het financieringsvraagstuk.

Zorgexploitatie en Zorgvastgoed
Een gezonde zorgexploitatie en vastgoed zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarbij kent de zorg uitgebreide, specifieke en complexe vergoedingssystemen. Tegelijkertijd verandert de vigerende regelgeving continue. Dit gecombineerd met het idealisme van de meeste zorgondernemers maakt dat de belegger van vastgoed met vele vragen zit.

Denkt u aan beleggen in zorgvastgoed?
Beleggen in zorgvastgoed betekent investeren met rendement én het heeft een grote maatschappelijke relevantie. Excellent Zorgvastgoed beschikt over een grote database met huurders, kopers en verkopers en weet welk vastgoed geschikt is of gemaakt kan worden voor welke vorm van zorg. Onze filosofie sluit aan bij de goede perspectieven voor investeringen in zorgvastgoed en de stijgende lijn in stabiliteit van zorginstellingen. Zorgvastgoed met een kwalitatief hoogstaand woon/zorgconcept en dat goed gelegen is kent een vraagoverschot in Nederland. Excellent Zorgvastgoed ziet de noodzaak hiervan en draagt bij aan de oplossing. Kortom redenen genoeg om te beleggen in Nederlands zorgvastgoed.