Brochure aanvragen
Door verder te gaan op deze site stemt u in met het gebruik van cookies van ons en derde partijen om informatie te verzamelen over uw surfgedrag, om zo de inhoud van de website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie klikt u hier.

Investeren met hoge rente

Investeren bij EZG en ontvang hoge rente


Direct inschrijven


Na het ondertekening heeft u nog 14 dagen bedenktijd. Het is belangrijk dat u goed het Informatie Memorandum doorleest voordat u overgaat tot inschrijving en aankoop. Met het onderstaande formulier kunt u uw gegevens invullen, daarna ontvangt u binnen 2 minuten van ons de obligatie-overeenkomst die u direct online kunt ondertekenen. Zodra deze ondertekend is ontvangt u direct een bevestiging en uw ondertekende contract. De gelden maakt u pas over op het moment dat Stichting Viseo (obligatiehoudersbelangen) u het verzoek stuurt.


PersoonsgegevensContact gegevens

Vertegenwoordiger is

ObligatiesPrivacy voorwaarden
Investeren hoge rente ontvangen bij EZG.


De rentepercentages op spaarrekeningen zijn tegenwoordig erg laag, helaas levert dit nog nauwelijks rendement op. EZG heeft echter een zeer aantrekkelijk alternatief voor u: Bij EZG is het mogelijk om geld uit te lenen in ruil voor een aantrekkelijke hogere rente.

Minimale deelname vanaf € 1000,-

Looptijd van 5 jaar

Vaste rente van 7% per jaar

Aflossing van 100%

Rentebetaling per kwartaalBrochure aanvragen


Benieuwd naar onze obligaties? Vraag met het formulier hiernaast onze brochure aan.


Rente berekenen?

Hoge rentes


Bij EZG kunt u in beginsel geld investeren zonder tussenkomst van de traditionele banken. U levert zo een wezenlijke bijdrage om duurzame en luxe zorglocaties te realiseren.Hoge rentes verkrijgen in vijf stappen


1. Inschrijving

Investeerders, beleggers en bedrijven hebben via EZG de mogelijkheid te investeren. Er is een maximaal financieringsbedrag van € 2.500.000,-.
Inschrijven kan eenvoudig via de website www.ezvgfonds.nl

2. Analyse

De experts van EZG voeren een grondige check uit bij aankoop. Op basis van deze check (en criteria) wordt er bepaald of het project financieel kansrijk genoeg is om in te investeren. Vervolgens wordt het project of object aangekocht om een zorglocatie te realiseren.

3. Het vastgoedproject (EZG)

Bij EZG vindt u het aangekochte vastgoedproject terug op de website. U kunt alle vorderingen volgen via ons blog, nieuwsbrieven en updates via mailing.

4. Investeren met hoog rentepercentage

Wanneer er voldoende is ingeschreven door investeerders en het project kan worden voltooid en de locatie gerealiseerd gaan worden. Het minimale investeringsbedrag is € 1000,-. Om te kunnen investeren dient u eerst in te schrijven. Als het doelbedrag is bereikt hoeft u pas over te gaan tot overmaking van het bedrag en verkrijgt u hoge rente over uw investering.

5. Ontvang uw rendement

Er is een looptijd van 5 jaar. U ontvangt elke maand, vanaf de eerste maand, rente.
Heeft u vragen over deze manier van investeren met een hoge rente bij EZG? Neem dan contact op met onze experts.


Inschrijven voor de obligaties?


De voordelen van investeren met hoge rente bij EZG


Investeren bij EZG brengt velen voordelen met zich mee.
Rente van 7% per jaar
De rentepercentages die u bij EZG ontvangt, liggen aanzienlijk hoger dan wanneer u uw geld op de bank laat staan. De rente is 7% per jaar.

Lees meer

Geld investeren met hoge rente en relatief laag risicoprofiel


Uiteraard zit er altijd een risico verbonden aan het uitlenen van geld aan derden. Dit risico is echter voor een deel afgedekt door de eerdergenoemde check die onze experts uitvoeren. Alleen vastgoed projecten waarin onze experts kans van slagen zien, worden aangekocht. Daarnaast hoeft u pas over te gaan tot de daadwerkelijke betaling zodra het doelbedrag van het project is bereikt en het project dus zeker doorgaat.
Wij adviseren u een deel van uw vermogen te investeren en uw investering te spreiden.
Wij raden aan een verantwoord deel van uw vermogen te investeren Een uitstekende richtlijn is over het algemeen maximaal 10% van het vrij belegbaar vermogen.

Lees meer