Brochure aanvragen
Door verder te gaan op deze site stemt u in met het gebruik van cookies van ons en derde partijen om informatie te verzamelen over uw surfgedrag, om zo de inhoud van de website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie klikt u hier.

Investeren in zorgvastgoed

Beleg in exclusief zorgvastgoed en ontvang 7% rente per jaar


Direct inschrijven


Na het ondertekening heeft u nog 14 dagen bedenktijd. Het is belangrijk dat u goed het Informatie Memorandum doorleest voordat u overgaat tot inschrijving en aankoop. Met het onderstaande formulier kunt u uw gegevens invullen, daarna ontvangt u binnen 2 minuten van ons de obligatie-overeenkomst die u direct online kunt ondertekenen. Zodra deze ondertekend is ontvangt u direct een bevestiging en uw ondertekende contract. De gelden maakt u pas over op het moment dat Stichting Viseo (obligatiehoudersbelangen) u het verzoek stuurt.


PersoonsgegevensContact gegevens

Vertegenwoordiger is

ObligatiesPrivacy voorwaarden
Investeer in de obligaties van EZG en ontvang aantrekkelijke rente


Investeren in zorgvastgoed is een slimme manier om uw vermogen te laten groeien. Investeer met EZG in zorglocaties, op kleine schaal met gepaste luxe en comfort. Er is grote toenemende behoefte aan zorglocaties. Profiteer samen met andere investeerders van de opportuniteiten.


Minimale deelname vanaf € 1000,-

Looptijd van 5 jaar

Vaste rente van 7% per jaar

Aflossing van 100%

Rentebetaling per kwartaal


Brochure aanvragen


Benieuwd naar onze obligaties? Vraag met het formulier hiernaast onze brochure aan.


Rente berekenen?

Waarom investeren in zorgvastgoed?


Allereerst is investeren in zorgvastgoed via Excellent Zorgvastgoed Garantiefonds B.V. een kans om verantwoord uw vermogen te laten groeien. Wij geven obligaties uit waarover u 7% rente ontvangt. Verder hebben deze obligaties een maximale looptijd van 5 jaar met de daarbij horende zekerheid van 7% rente voor de gehele looptijd. Dit hangt samen met de grote, stijgende vraag naar zorglocaties en het tekort aan zorglocaties in de markt.De minimale inzet bedraagt € 1000,-


Per obligatie geeft u € 1000,- uit, waarbij er een plafond is vastgesteld van 2.480 obligaties. Voor elk van deze obligaties geniet u rente vanaf de dag dat deze door ons aan u is vrijgegeven. Indien u voor Excellent Zorgvastgoed Garantiefonds B.V. kiest, kiest voor de volgende voordelen:


De propositie van Excellent is uniek in de markt

Het gebrek aan zorgvastgoed de aankomende tijd zorgt voor interessante mogelijkheden

Het vooruitzicht van waardestijging door de stabiele vastgoed markt in Nederland

Een waardevaste investering door hypothecaire garantie

Excellent Zorgvastgoed Garantiefonds B.V. gaat niet alleen voor het creëren van unieke zorglocaties. Met het opgebouwde netwerk en de ruime ervaring in de zorgvastgoedsector, zijn wij in staat zorgvastgoed tegen interessante voorwaarden aan te kopen. De dienstverlening van Excellent Zorgvastgoed Garantiefonds B.V. is met name gericht op locaties voor ouderen die kapitaalkrachtig zijn. De zorglocaties zijn klein van omvang, en door de grote toenemende vraag ontstaat er voor de komende jaren een solide basis voor uw portefeuille. Het risico voor het investeren in zorgvastgoed via Excellent is daarnaast laag omdat wij niet werken met banken. Om uw investering te secureren werken wij met Stichting Viseo, die de belangen van u en andere investeerders behartigt. Belangrijk is het feit dat alle investeerders het eerste hypothecair recht genieten op zorgvastgoed van Excellent Zorgvastgoed Garantiefonds B.V. Investeren in zorgvastgoed van Excellent Zorgvastgoed Garantiefonds B.V. is met zekerheid investeren in de toekomst .


Inschrijven voor de obligaties?


Een duurzame investering


Onze missie is: "celebrate your retirement". Afgezien van speciale zorglocaties is comfort een zeer belangrijk speerpunt. Via Excellent Zorgvastgoed Garantiefonds B.V. lopen nu projecten in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht, Overijssel, Gelderland en Noord-Brabant. Dit willen wij de komende periode gaan uitbreiden naar een landelijke dekking. Daarbij is het voor Excellent Vastgoed Garantiefonds B.V. altijd prioriteit dat dat de bewoners van deze zorglocaties ultieme kwaliteit ervaren. Bewoners ontvangen de zorg die ze behoeven, waarbij het zorgaanbod kan worden aangepast naarmate de behoefte van de zorg verandert. Op die manier is verandering van zorglocatie niet nodig, wat door bewoners als erg prettig wordt ervaren. Ouderen beschikken over comfortabele, liefdevolle zorg en opvang met een hoge mate van luxe. Investeren in zorgvastgoed van Excellent Zorgvastgoed Garantiefonds B.V. is dus een steentje bijdragen aan de maatschappelijke betrokkenheid. Het is dus niet alleen investeren in zorgvastgoed maar ook zorgen dat onze ouderen en gepensioneerden hun oude dag op een waardige manier mogen doorbrengen.

Lees meer