Brochure aanvragen
Door verder te gaan op deze site stemt u in met het gebruik van cookies van ons en derde partijen om informatie te verzamelen over uw surfgedrag, om zo de inhoud van de website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie klikt u hier.

Dagelijks bestuur


Dagelijks bestuur van Excellent Zorgvastgoed Garantiefonds B.V.


J.R. Nicolaas

Partner

De heer Nicolaas (1973) heeft jarenlange bancaire ervaring, waarvan 8 jaar bij Levob, Avero Achmea waar hij zich bezig hield met financieringen en controle. Hij is dan ook in het bezit van alle relevante diploma’s op het gebied van vastgoed financieringen. Sinds 2006 is hij zelfstandig actief in de wereld van de vastgoedbeleggingen, als consultant voor derden, maar ook met eigen projecten. Als consultant (mede)ontwikkelde hij diverse vastgoed- en investeringsproposities ten behoeve van beleggers. Vanaf 2015 kwam zijn focus steeds meer te liggen op het ontwikkelen van vastgoedfondsen, de beoordeling van aangeboden vastgoedprojecten en beheer. Hieruit is onder andere Excellent Zorgvastgoed Garantiefonds voortgekomen. Buiten zijn drukke werkzaamheden is hij maatschappelijk zeer actief op cultureel gebied.

A.J. Moermans

Partner

De heer Moermans (1963) is één van de twee oorspronkelijke oprichters van Excellent Zorgvastgoed Garantiefonds. Hij is de commerciële drijvende kracht achter dit initiatief, met ruim 25 jaar ervaring. Zijn uitgebreide, met name internationale, ervaring is van groot belang bij de uitrol van het ‘celebrate your retirement” concept van dit fonds. Hij heeft de verantwoordelijkheid voor de selectie, taxatie en aankoop van het zorgvastgoed. Daarnaast zet hij zijn expertise en ervaring in bij het uiteindelijke ontwikkelen, bouwen en verbouwen van de diverse geselecteerde zorglocaties.
Zijn maatschappelijke betrokkenheid en grote affiniteit met de zorg komt dagelijks tot uiting in zijn dagelijkse werkzaamheden en contacten met zorgverzekeraars, zorgleveranciers en ziekenhuizen. De toenemende vergrijzing is een thema dat zijn grote interesse heeft.
Samen met zijn compagnon de heer Nicolaas en de nieuwe bestuurder de heer De la Fosse is hij van plan de komende jaren flink uit te breiden.


Raad van advies van Excellent Zorgvastgoed Garantiefonds B.V.


S. Bosman RB RAB

Voorzitter van de Raad van Advies

De heer Bosman is sinds ruim 20 jaar adviseur van vele diverse bedrijven. In het dagelijks leven is hij dga van Bosman Belasting- & overnameadvies te Didam.
Hij heeft ruime ervaring op het gebied van het verzorgen van jaarrekeningen, aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting bij uiteenlopende (inter-)nationale middelgrote ondernemingen waaronder ook familiebedrijven. Begeleiding en advisering van startende ondernemers en het opstellen en beoordelen van ondernemingsplannen behoort ook tot zijn expertise. Tevens heeft hij langjarige ervaring op het gebied van algemene advisering waaronder die van herstructureringen van vennootschappelijke structuren.
Lidmaatschappen: Register Belastingadviseurs en Register Adviseur Bedrijfsovername
Wij zijn van mening dat de kennis, expertise en netwerk van de heer Bosman een goede aanvulling en ondersteuning zijn voor onze directie. De heer Bosman zal de directie gevraagd en ongevraagd adviseren.

De Raad van Advies
De Raad van Advies geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de directie van EZG. Een orgaan dat slagvaardig meedenkt, adviseert, meevoelt, en een gedegen netwerk in kan zetten. Dat te benaderen is voor tactische en inhoudelijke vraagstukken, naast de 'gewoonlijke' strategische. De Raad van Toezicht kan bijvoorbeeld meedenken en adviseren over financiën, organisatie, nieuwe markten en ontwikkelingen.
Contact opnemen met een ons?