Brochure aanvragen
Door verder te gaan op deze site stemt u in met het gebruik van cookies van ons en derde partijen om informatie te verzamelen over uw surfgedrag, om zo de inhoud van de website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie klikt u hier.

Excellent Zorgvastgoed


Doelstelling


De komende 5 jaar gaat Excellent Zorgvastgoed Garantiefonds B.V. (EZG) in de provincies Overijssel, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant kleinschalige, luxe zorglocaties realiseren binnen ons eigen “celebrate your retirement” concept. De zorglocaties liggen bij voorkeur op landlandgoederen in de buurt van woonkernen, met voldoende voorzieningen. Wij streven naar 20 tot 40 ruime suites per locatie, ten behoeve van hulpbehoevende ouderen uit de hogere welstandsklasse.
In ons concept stellen wij de wensen van onze zorgbehoevende bewoners en de zorgexploitant te allen tijde centraal bij de selectie en ontwikkeling van de specifieke locaties. De betrokken zorgexploitant kan zich hierdoor optimaal richten op de kernactiviteiten: het verlenen van “Excellente” zorg!
Er is een sterk groeiende vraag naar ons kwalitatieve hoogstaande woonzorgconcept. Door de toenemende vergrijzing is er sprake van een echte groeimarkt.
Wij zijn door uitrol van ons “celebrate your retirement” concept in staat voor u een aantrekkelijk en stabiel rendement op uw vermogen te realiseren als deelnemer aan onze obligatie. De markt bevestigt onze lange termijn visie! Wij zijn overtuigd van de goede perspectieven en het doorzetten van de stijgende lijn in de groeimarkt van stabiele kwalitatief hoogstaande (ouderen)zorginstellingen.

Wilt u deelnemen in onze vastgoedobligaties en direct 7% rente ontvangen?
Schrijf dan nu direct in. Het aanbod is beperkt.
Wilt u zich inschijven?