Brochure aanvragen
Door verder te gaan op deze site stemt u in met het gebruik van cookies van ons en derde partijen om informatie te verzamelen over uw surfgedrag, om zo de inhoud van de website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie klikt u hier.

Samenwerkende partners


Samenwerkende partners van Excellent Zorgvastgoed Garantiefonds B.V.


Mr. Drs. Ruben de Wit

Fiscaal Econoom, Fiscaal jurist

Ruben de heeft fiscaal recht en fiscale economie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. In 2004 is hij afgestudeerd als fiscaal econoom op het onderwerp “de evenwichtsgedachte in het belastingrecht”. Voor deze scriptie heeft een 9.5 gekregen en de prestigieuze NOB-LOF scriptieprijs gewonnen van de Nederlandse Orde van belastingadviseurs.
Ruben is oprichter van RBN belastingadvies en heeft veel kennis en ervaringen opgedaan bij gerenommeerde Amsterdamse advocatenkantoren.

Ruben de Wit heeft verschillende artikelen gepubliceerd in fiscale balden, zoals het weekblad voor Ficaal Recht (WFR) en het Nederlandse tijdschrift voor Fiscaal Recht (NTFR

Michael Willemsen

Architect

Michael Willemsen studeerde Architecture Building & Planning aan de technische Universiteit in Eindhoven. Tijdens zijn opleiding heeft hij bij gerenomeerde architectenbureaus gewerkt in binnen en buitenland. Hieruit is een sterke ontwerpvisie gekomen die het bureau nu in de praktijk brengt.
De integrale benadering van gebouw, omgeving, techniek, een serieuze dialoog met klanten en enthousiasme zijn kenmerkend voor de werkwijze van Architectenbureau Michael Willemsen.
Architectenbureau Michael Willemsen is werkzaam op verschillende schaalniveau´s: Van visie ontwikkeling, architectonisch ontwerp tot interieuropgaven.

Bureau Oostzee ontwerp & omgeving

Ons bureau wil goede ideeën vertalen naar een haalbaar plan dat inspeelt op de kwaliteiten van de omgeving. Hiermee onderscheiden wij ons in het veelkleurige vakgebied van de architectuur, stedenbouw, landschap en omgevingsrecht. Wij beschouwen ideeën en plannen altijd in relatie met hun omgeving. Daarnaast begrijpen wij dat ruimtelijke kwaliteit meer is dan een leuk idee. Volgens ons moet een ontwerp het waar maken en omgevingsrecht het zeker stellen.
De leefomgeving van ons allen nemen wij serieus. Inspraak, bewonersparticipatie, zelfbouw en ontwikkeling van mens en milieuvriendelijke bouwprocessen zijn een uitgangspunt voor onze projecten. Mensen willen dromen over hun eigen wereld. Wij willen helpen die wereld mogelijk te maken. Daarvoor gaan we ook op zoek naar de kwaliteit van de plek. Wij doen onderzoek en baseren daar een visie op die altijd uitgaat van een duurzame wereld. Samen met onze opdrachtgevers werken wij de opgave uit tot een realistisch en haalbaar voorstel.
Wij doen ruimtelijk onderzoek en maken visies, ontwerpen en leggen het vast in omgevingsrecht. Waar nodig doen wij dit in samenwerking met zoveel mogelijk disciplines zodat wij het project een breder draagvlak te geven. Door een uitgebreid netwerk van collega’s en adviseurs zijn wij als bureau in staat tot integrale projecten.
Contact opnemen met een ons?