Brochure aanvragen
Door verder te gaan op deze site stemt u in met het gebruik van cookies van ons en derde partijen om informatie te verzamelen over uw surfgedrag, om zo de inhoud van de website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie klikt u hier.

Samenwerkende partners


Samenwerkende partners van Excellent Zorgvastgoed Garantiefonds B.V.


mr. drs. Ruben de Wit

Fiscaal econoom, fiscaal jurist

Ruben de Wit heeft fiscaal recht en fiscale economie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. In 2004 is hij afgestudeerd als fiscaal econoom op het onderwerp “de evenwichtsgedachte in het belastingrecht”. Voor deze scriptie heeft een 9.5 gekregen en de prestigieuze NOB-LOF scriptieprijs gewonnen van de Nederlandse Orde van belastingadviseurs.
Ruben is oprichter van RBN belastingadvies en heeft veel kennis en ervaringen opgedaan bij gerenommeerde Amsterdamse advocatenkantoren.

Ruben de Wit heeft verschillende artikelen gepubliceerd in fiscale bladen, zoals het weekblad voor Ficaal Recht (WFR) en het Nederlandse tijdschrift voor Fiscaal Recht (NTFR).

Michael Willemsen

Architect

Michael Willemsen studeerde Architecture Building & Planning aan de TU Eindhoven. Tijdens zijn opleiding heeft hij bij gerenomeerde architectenbureaus gewerkt in binnen en buitenland. Hieruit is een sterke ontwerpvisie gekomen die het bureau nu in de praktijk brengt.
De integrale benadering van gebouw, omgeving, techniek, een serieuze dialoog met klanten en enthousiasme zijn kenmerkend voor de werkwijze van Architectenbureau Michael Willemsen.
Architectenbureau Michael Willemsen is werkzaam op verschillende schaalniveau´s: van visie ontwikkeling, architectonisch ontwerp tot interieuropgaven.
Contact opnemen met een ons?