Brochure aanvragen
Door verder te gaan op deze site stemt u in met het gebruik van cookies van ons en derde partijen om informatie te verzamelen over uw surfgedrag, om zo de inhoud van de website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Voor meer informatie klikt u hier.

Exclusief Woonzorgconcept


Werkwijze en Visie


Zorgvastgoed en een gezonde zorgexploitatie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Zorginstellingen zijn nu zelf verantwoordelijk voor de huisvestingskosten en hierdoor heeft vastgoed een grotere bedrijfseconomische impact. Een gedegen vastgoedbeleid en een doordachte visie zijn daarom essentieel. Wij hebben ruime ervaring in de advisering van zowel zorginstellingen als beleggers in zorgvastgoed. Hierdoor kennen we de trends, kansen en bedreigingen in de sector en weten wij welke wet- en regelgeving belangrijk is voor zorgvastgoedtransacties.

Lees meer

Het “Celebrate Your Retirement” concept

Onze doelgroep van huurders bestaat uit: veeleisende zorgbehoevende ouderen uit de hogere welstandsklasse die op zoek zijn naar een nieuw thuis.
Wij plannen unieke kleinschalige zorglocaties waarbij naast zorg op maat, wordt ingezet op comfort en luxe, waar het leven gevierd kan worden. Om de belangen van onze huurders en ons concept te beschermen zien wij er streng op toe dat de samenwerkende zorgexploitant ons concept onderschrijft en naleeft. In ons concept nemen de bewoners de centrale plaats in binnen de zorginstelling.
Door onze betrokkenheid bij het zorgvastgoed kunnen zorgexploitanten zich focussen op de kernactiviteiten: het verlenen van “Excellente” zorg. Wij bieden bewoners en medewerkers een passend ingerichte en prettige comfortabele woon-werkomgeving.
Het is ons plan om ons “celebrate your retirement” concept landelijk uit te gaan rollen. De provincies Overijssel, Gelderland en Noord-Brabant genieten in de eerste fase onze voorkeur.

Lees meer

Wilt u meer weten? Vraag hier nu onze brochure aan.Het “celebrate your retirement” concept


Centraal stellen van de zorgbehoevende bewoner

Realiseren van unieke “Excellente” zorglocaties

“Excellente” zorg en aandacht

toegespitst op onze veeleisende doelgroep


Inschrijven voor de obligaties?